Önkéntesség

Ha szeretnél hozzájárulni, hogy a hátrányos helyzetű gyerekek is elsajátíthassák az alapvető fontosságú digitális készségeket, jelentkezz hozzánk önkéntesnek!

Digi tanár
Ha már tartottál gyerekfoglalkozásokat, vagy tanítottál valamilyen formában, és szívesen részt veszel a 90 perces foglalkozásokon heti egy délután, akkor jelentkezz hozzánk önkéntes tanárnak! Előny, ha van pedagógiai végzettséged, vagy, ha jól értesz az informatika valamelyik területéhez. Hetente két órányi időre lesz szükséged az órákon való részvételhez, és havonta másfél órára a rendszeres egyeztetésekhez.

Tananyag összeállítása
Ha nem tudod vállalni a délutáni foglalkozásokat, de van tapasztalatod tanításban, vagy tananyag elkészítésében és szívesen részt veszel a digitális foglalkozások tartalmának kidolgozásában, akkor jelentkezz erre a feladatra! Kéthetente 4 órát fogsz ezzel eltölteni.

Rendszergazdai feladatok

Az eszközök karbantartásáról is kell gondoskodnunk, így ha van tapasztalatod informatikai eszközökkel, hardverek és szoftverek beállításaival, örömmel vesszük, ha időnként segítesz nekünk ebben.

Design
Design jellegű feladatok is akadnak a Digi Tanodánál. Az online megjelenéssel, a cégekkel való együttműködésben és az iskolákkal való kommunikációval kapcsolatban is készítünk bannereket, prospektusokat, szórólapokat, így nagy segítség, ha értesz a photoshophoz, vagy más képszerkesztő szoftverhez, és szívesen vállalsz alkalmanként néhány órás hasonló jellegű feladatot.

Fundraising
Folyamatosan keresünk egyéni és céges adományozókat, így kreatív ötletekkel, a közösségi adományszerzésben szerzett tapasztalatoddal, vagy más, az adományozás előkészítését segítő munkával is tudod támogatni a Digi Tanodát.

Jelentkezem önkéntesnek