Támogatás

A Digi Tanoda finanszírozása részben céges támogatók segítségével, részben egyéni adományokból, részben pályázatokból valósul meg.

Cégek számára az együttműködés a társadalmi haszon mellett employer branding szempontból lehet fontos. A felelősségvállalás hangsúlyozása hozzájárulhat a cégről kialakult pozitív kép fejlesztésében, így segítheti a kollégák motiválását, megtartását, és az új kollégák megtalálását.

Céges csapatépítők

A Digi Tanoda részben cégeknek nyújtott HR-hez köthető szolgáltatásokból tartja fenn magát. Ha érdeklődsz az általunk szervezett, cégre szabott csapatépítők iránt, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Eszközök

Digi Tanoda eszköz adomány

A tanoda folyamatosan gyűjt olyan digitális eszközöket (laptopok, tabletek, okostelefonok, stb.), amelyeket a gyerekek tudnak használni a foglalkozások során. Ha magánjellegel, vagy a cégeden keresztül eszközökkel támogatnád a tevékenységünket, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Anyagi támogatás

Ha pénzzel támogatnád a munkánkat, akkor az alapítvány bankszámlaszámára tudsz utalni. A pénzadományokat eszközökre, szoftver licenszekre, a foglalkozások megszervezésével kapcsolatos költségekre, a tananyag kidolgozására és tanári óradíjakra költjük.

A Digi Tanoda Alapítvány bankszámla adatai:

Pénzintézet neve: MagNet Bank Zrt.
Pénzforgalmi számlaszám: 16200151-18548341
Pénzintézet címe: 1062 Budapest, Andrássy út 98.