Támogatás

Támogasd a munkánkat, hogy minél több gyerekhez jussanak el a foglalkozásaink! A digitális világban való magabiztos, kritikus és biztonságos eligazodás alapvető feltétele a közösségben való részvételnek, a tanulásnak és a hétköznapokban való eligazodásnak.

powered by stripe

Donation amount
Donation frequency

 

Korábban beállított rendszeres adományaidat itt tudod kezelni.

Átutalás

Az alapítvány bankszámlaszámára is tudsz utalni. A pénzadományokat eszközökre, a foglalkozások megszervezésével kapcsolatos költségekre és tanári óradíjakra költjük.

A Digi Tanoda Alapítvány bankszámla adatai:

Pénzintézet neve és címe: MagNet Bank Zrt. 1062 Budapest, Andrássy út 98.
Pénzforgalmi számlaszám: 16200151-18548341

Céges csapatépítők

A Digi Tanoda részben cégeknek szervezett quiz estek megszervezéséből és lebonyolításából tartja fenn magát. Ha érdeklődsz az általunk szervezett, cégre szabott csapatépítő iránt, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Eszközök

Digi Tanoda eszköz adomány

A tanoda folyamatosan gyűjt olyan digitális eszközöket (főként laptopokat, egereket, laptoptáskákat), amelyeket a gyerekek tudnak használni a foglalkozások során. Ha magánjellegel, vagy a cégeden keresztül eszközökkel támogatnád a tevékenységünket, kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Tartsuk a kapcsolatot, iratkozz fel hírlvelünkre!

 

1% a digitális biztonságért

Köszönjük, ha nekünk ajánlod fel adód 1%-át!

Adószámunk: 19139221-1-42

Ügyfélkapu segítségével a https://eszja.nav.gov.hu oldalon tudod a felajánlást beállítani. Ha a könyvelőd készíti az adóbevallásod, küldd el neki a kedvezményezett adószámát: 19139221-1-42